Reactie plaatsen

Reacties

A. Knol
een jaar geleden

graag wil ik contact over landschapsverfraaiing van grasland.

Ed Kleinlugtebeld, eigenaar van Ekatop Grond- en groentechniek, heeft al jaren  ervaring op het gebied van grond - en groentechniek.

Hij beschikt over de nodige kennis van de meest gemoderniseerde machines en is in het bezit van de benodigde certificaten. Als ervaren kraanmachinist, wordt het voor EKATOP mogelijk om een opdracht van A tot Z te realiseren.

Ed vindt het heel belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant.

Door zijn kennis te gebruiken kan hij samen met de klant een juiste plan van aanpak maken.

EKATOP werkt voor bedrijven maar zeker ook voor particulieren.

Ook is Ekatop VCA gecertificeerd. 

'Ik voel me vereerd dat ik mag meedoen' 

Fieldmaneger of the year-genomineerde Kleinlugtebeld: 'Het product op de juiste plaats krijgen met de juiste machine, dat is mijn uitdaging.' 

Fieldmanager of the year-genomineerde Ed Kleinlugtebeld (50) onderhoudt al ruim dertig jaar sportvelden, ook bij zijn vorige bedrijven, en heeft diploma's op zak zoals VCA, Bodemanalyse, Machinist en Beheer en onderhoud sportvelden. Toch is hij een beetje een vreemde eend in de bijt bij de Fieldmanager of the year-verkiezing. Dat heeft alles te maken met deze tijd, waarin duurzaam beheer en onderhoud de boventoon voeren, Kleinlugtebelds bedrijf Ekatop Grond- en groentechniek is daarin gespecialiseerd. 

lees de rest van het artikel hier beneden!

Ed kleinlugtebeld (50) uit Lemele verzorgt al ruim dertig jaar sportvelden. Van het voorjaar tot in het najaar zorgt hij ervoor dat het gras van sportvelden van goede kwaliteit is. In de winter is hij bezig met het renoveren en onderhouden van gras op campings. Als kers op de taart is hij genomineerd voor de prijs Fieldmanager of the Year. 

Waar een goede grasmat aan moet voldoen? "De mat moet van kwaliteit zijn. Het wortelbestand moet goed zijn, dit is het allerbelangrijkste. Dit zorgt ervoor dat de wortels na een droge periode sneller kunnen herstellen. 

Lees de rest van het artikel hier beneden!